Rólunk

aluland csapat

Kik vagyunk?

Cégünk a Bodrogi Bau Kft., 30 éves múltra tekint vissza az építőiparban. 2017-ben alumínium-nyílászáró gyártóként is megjelenünk a magyar piacon.

A nagy hagyományokkal rendelkező, 90 éves múltra visszatekintő német Elumatec-től vásároltuk új gyáregységünk berendezéseit. Így a német precizitás jellemzi a gyártósor gépeit, valamint a szereléshez és a belső anyagmozgatáshoz szükséges üzemfelszereléseket, ezzel is mércét állítva szakembereink elé.

A Elumatec-kel először a BAU 2017 kiállításon találkoztunk Münchenben. A német cég, illetve dolgozóinak szakértelme olyan mély benyomást tett családi vállalkozásunk tulajdonosaira, hogy még aznap megszületett a megállapodás.


Bodrogi Ferenc
BODROGI FERENC
A Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója

Környezetünket és világunkat gyermekeinknek és unokáinknak építjük, így csak a legjobb gépekkel a legjobb alapanyagokból (Schüco, Jansen-Janisol, Wicona, Aliplast, Aluprof) gyártjuk termékeinket, amelyekre később, majd ők is büszkék lehetnek.

Az ALULAND gyáregységének felszereltsége egyedülálló.

A mindenből a legjobbat elvhez ragaszkodva egy kiemelten fejlett gyártóbázist valósítottunk meg, amely szerint egy gyártáselőkészítő programból az EluCAD szoftveren át online kerülnek ki a szabáslisták az 5 vezérelt tengellyel rendelkező DG244 kettősgérvágó fűrészre, ahol vonalkóddal ellátott etikett felhasználásával történik a munkadarab jelölése.

A vonalkód alapján automatikusan azonosítja az SBZ140 CNC megmunkáló központ az elvégzendő megmunkálásokat. A gép a kialakításának köszönhetően egyidejűleg akár négy függönyfal profil befogására is alkalmas.

aluland csapat
aluland csapat
aluland csapat